Link ile Ödeme: ParatikLink

Link ile Ödeme Alma: ParatikLink

 

Sosyal medya uygulamalarının popüler hale gelmesiyle e-Ticaret sitesine ihtiyaç duymadan, doğrudan Instagram ya da WhatsApp gibi platformlar üzerinden ödeme alma yöntemi yaygınlaştı.

ParatikLink, web sitesi, e-ticaret sitesi ya da herhangi başka bir online kanal olmadan müşteri ile paylaşılan link sayesinde güvenli ve kolay ödeme alınmasını sağlar.

ParatikLink ile ödemede satıcı tarafından kolayca oluşturulan link alıcıya iletilerek SSL sertifikalı ödeme sayfasında PCI DSS uyumluluğu ile güvenli ortamda ödeme alınır.

HEMEN BAŞVUR

Link ile Ödeme Alma

Link ile Ödeme Almak: ParatikLink

Link ile ödeme alma, sadece e-Ticaret veya sosyal medya platformlarında kullanılmıyor. Pandemi nedeniyle uzaktan ödeme alma çözümleri artık tüm sektörlerde kullanılır hale gelmiştir.

Alıcının ödeme yapmasını sağlayacak ödeme linki, satıcı tarafından kolaylıkla oluşturularak alıcıya gönderilir. Link ile ödeme alma işlemi, alıcının linkin yönlendirdiği sayfaya giderek ödeme işlemini gerçekleştirmesiyle tamamlanır. Link ile ödeme çözümünün sağladığı en büyük kolaylık herhangi bir web sitesi ya da e-Ticaret sitesine bile sahip olmaya gerek olmadan ödeme almayı sağlamasıdır.

Müşterinin satın alma kararını verdiği anda hızlı ve güvenli bir şekilde ödemenin tamamlanması ile ideal müşteri deneyimi sağlanır.

Bu şekilde satış tamamlama oranını artırarak (conversion rate) işlem hacminde ve müşteri sadakatinde artış sağlanır. Herhangi bir entegrasyon yapmadan link ile ödeme alma yöntemi sayesinde taksitli veya peşin ödeme işlemi gerçekleştirilebilir.

ParatikLink Nedir?

ParatikLink, online ödeme alma çözümlerinin en güvenilir sağlayıcılarından biri olan Paratika’nın link ile ödeme alma çözümüdür.

Sanal POS çözümüyle e-Ticaret işlemleri için güvenilir ve hızlı bir ödeme altyapısı sunan Paratika, ParatikLink ile de herhangi bir platform gerektirmeksizin kolay bir ödeme çözümü sağlıyor.

Pandemi süreciyle artan internetten satış faaliyetleri hem e-Ticaret siteleri hem de satış imkânı sunan diğer platformlarve uygulamalar üzerinde yoğunlaştı. Alışverişini internet üzerinden yapan herkesin beklentisi güvenli ve pratik bir ödeme sürecidir. Online ödeme süreçlerinde karşılaşılan sorunlar, müşteriler için başlıca alımdan vazgeçme nedenlerindendir. Bu nedenle internetten satış ya da online satış süreçlerinde en önemli unsur ödeme altyapısıdır.

Paratika’nın yüksek başarı oranı sağlayan online ödeme çözümleri ile satış hacminde önemli oranlarda artışyaşanır. Dolayısıyla link ile ödeme alma gibi  ödeme süreçlerinde Paratika’nın güçlü hizmet kalitesi fark yaratır.

ParatikLink, uzaktan ödeme almak isteyen ya da online satışa başlamayı düşünen bütün satıcılara güvenli ve kolay bir çözüm sunar. Hem satıcı hem de alıcı tarafından teknik bir bilgiye gerek kalmadan tüm işlemler baştan sona kolayca tamamlanır. Böylece satıcı ve alıcı taraf için oldukça verimli bir ödeme süreci oluşur.

Link ile Ödeme Almak: ParatikLink

Web sitesi olan satıcılar için de hızlı bir online ödeme alma alternatifi olan ParatikLink, Instagram üzerinden satış yapan kullanıcıların en çok tercih ettiği çözümdür.

ParatikLink sayesinde tek ekran üzerinden oluşturulan link ile PCI-DSS güvenliğinde ödeme almak ve ödeme süreçlerini kısaltmak e-Ticaret işlemlerinin kolaylaşmasını sağlar. Özellikle güvenlik konusunda güçlü bir altyapıya sahip olan Paratika’nın ParatikLink çözümü, online satış faaliyetlerinde satıcıların ve müşterilerin güvenliğini aynı oranda önemser.

Link ile ödeme alma işlemlerinde güvenliği ön planda tutan ve işlem sürelerini kısaltmak isteyen bütün kullanıcılar ParatikLink’i hemen kullanabilir.

HEMEN BAŞVUR