Paratika, COVID-19 Karantina Döneminde 7/24 Hizmet Vermeye Devam Ediyor

8Değerli iş ortağımız,

Paratika sanal POS sosyal sorumluluğu gereği, tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirus (COVID-19)’un yayılmasını önlemeye destek olmak amacıyla, içinde bulunduğumuz dönem için çalışma şeklinde değişikliğe gitmiştir. Bu değişiklik yapılırken hem çalışanlarımızın ve siz değerli iş ortaklarımızın güvenliği ve hem de sizlere verdiğimiz hizmetin sürekliliğinin sağlanması hedeflenmiştir.

T.C .Sağlık Bakanlığı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tavsiyeleriyle birlikte, bu kapsamda, 31 Mart 2020 tarihine kadar, çalışmalarımıza uzaktan erişim ve çevrimiçi iletişim araçları ile devam edeceğiz. İş sürekliliğini sağlamak ve kesintisiz hizmet vermek için bütün iletişim kanallarımız açıktır. Sizlerle iletişimde olan ekiplerimiz çalışmalarına planladığı şekilde devam etmektedir.

İş sürekliliği planlarımız çerçevesinde, hizmetlerimizin aksamadan devam edebilmesi ve sorumluluklarımıza uyum için her türlü önlem alınmıştır.COVID-19 ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Herhangi bir değişiklik durumunda sizlerle iletişimde olmaya devam edeceğiz.

Saygılarımızla,
Paratika Ekibi